Vrouwen Netwerken

One Woman Show
Vrouwen Van Nu, de Passage, Zij Actief en de Koninklijke Nederlandse Vereniging Van Huisvrouwen, ik heet jullie allemaal welkom in het Theater van Saskia Paërl.
‘Wat gaan we doen, Sas?’ is de titel van mijn One Woman Show en het antwoord is altijd: Samen genieten. Met mijn kennis en ervaring gaan we een liedje maken. Een spannend plan! Je kunt het!

Het is een leuke show die twee maal 45 minuten of korter duurt.
Het programma bestaat uit Nederlands repertoire met een hoog meezinggehalte, musical, licht klassiek, een Tour de Chant en cabaret.
‘Uit met Saskia’ is een show met een muzikale verhaallijn voor generaties die van pop, blues en rock houden.

Het blijkt een daverend succes te zijn. Ik neem mijn publiek mee naar zware onderwerpen die uit het leven gegrepen zijn. Om direct daarna deze ernstige gebeurtenissen te relativeren met een grap en een luchtig (meezing) liedje. Liedjes die alle mensen kennen, van
de stille generatie 1931-1940, de protestgeneratie1941-1955, de verloren generatie 1956-1970, pragmatische generatie 1971-1985 en de grenzeloze generatie, geboren na 1986.
Ik begeleid mijzelf aan de piano of op de gitaar en werk met orkestbanden.
Het programma is herkenbaar, verrassend en nodigt uit tot dansen en meezingen.
SING ALONG met ‘Everybody loves somebody sometime’ van Dean Martin of Frank Sinatra.

Muzikale Meezing Middag

Zing je voor je plezier tussen twee en vier? Je bent echt op zoek naar een ander soort van middag. Zingen is iets wat altijd aantrekkelijk is. Zingen is gezond. Muziek troost. Vind je het leuk om in een koor te zingen. Een mens groeit door muziek. Vrouwen kunnen meer creatief uiting geven aan hun gevoelens. Zingen is heel dicht bij jezelf. Het is toegankelijk, gezellig, je wordt er vrolijk van en het is goed voor de ademhaling.

Interactief.
Het wordt een gezellige middag, waar we iets kunnen leren. Ik leg u iets uit over de artistieke en technische kant van het zingen. Ik kies prachtige melodische of ritmische nostalgische stukjes. Zodat iedereen zich ergens in kan herkennen en haar stem kan vinden. Muziek waar een herinnering aan zit, met een emotie die je nu nog steeds kunt voelen.

Helder.
Wij zijn allemaal actieve vrouwen die midden in het leven staan. Wij zijn jong van geest. Wij trainen het korte geheugen! Van mij krijgt u veel muziek en de gezellige anekdotes creëert u zelf. Veel liedjes heb ik speciaal voor deze gelegenheid vertaald. De liedjes zijn bekend bij vrouwen van alle generaties.

In balans.
Ik zing voor en leg uit hoe je voortaan overal, altijd met alles mee kunt zingen. Het zal je verbazen hoeveel klankkleuren er ontstaan. Het belooft een leuke, leerzame zangmiddag te worden. Sing along!

Organisatie.
Ik geef op uw locatie een zangles van een uur tot anderhalf uur aan een groep 6 tot 100 personen van ieder niveau. Ik kan één presentatie verzorgen, maar ook een serie van twee of meer. Als u beschikt over een beamer, kan ik die gebruiken om teksten te kunnen lezen, als die er is. Maar het is niet noodzakelijk, want ik breng tekstboekjes mee.

‘Hier al een paar leuke reacties van de dames en ik sluit mij er helemaal bij aan. Het was genieten. Lieve groet, Dineke Lankhuijzen.’
24 maart 2015. Muzikale Meezing Avond. De dames van VVN afdeling Biddinghuizen, Zij Actief en De Passage.

Hallo Truus, was vergeten je te bedanken voor de goed verzorgde avond, ik heb genoten wat ‘n vakvrouw!!!!

Gr Helma. 

Dank je wel, Helma! Ja wat een veelzijdige vrouw! Fijn dat je hebt genoten!

Groeten, Truus 

Saskia, leuk bericht van Helma op de woensdagmorgen!!

Groeten, Truus

March 25, 2015 8:05 AM

He hallo lieve LCC collega’s, 

Zoals jullie weten is LCC ’t Klooster voor het 2e seizoen bezig om haar seniorenprogramma in de markt te zetten. En eerlijk gezegd, dit gaat steeds beter. Evenals het schitterende programma van …… die ik jullie heb doorgestuurd, ontvang je nu van mij de informatie over de veelzijdige Saskia Parel (Paërl). Goed betaalbaar en je wensen zijn bespreekbaar, ook nog diverse solo programma’s voor verschillende doelgroepen beschikbaar.  Ik hoop dat jullie hiermee iets kunnen aanvangen voor jullie seniorenprogramma’s en uiteraard hoop ik van jullie ook info en tips te ontvangen over programma’s.

Ik wens jullie een zeer prettig weekend en tot gauw,

Willem Rijnberk – Alg. bedrijfsleider/programmeur   Lokaal Cultuur Centrum ’t Klooster  Gemeente Rotterdam Cluster Maatschappelijke Ontwikkeling   Sport & Cultuur, Rayon Zuid

Bep van de Water: ‘Ja, hier staat nu onze Sas. En Saskia gaat voor ons zingen. We wensen Saskia veel succes een een groot applaus.’
Koninklijke Nederlandse Vereniging Van Huisvrouwen – vrouwennetwerk, afdeling Badhoevedorp,