Muzikale Meezing Middag

Muzikale Meezing Middag

Zing je voor je plezier tussen twee en vier? Je bent echt op zoek naar een ander soort van middag. Zingen is iets wat altijd aantrekkelijk is. Zingen is gezond. Muziek troost. Vind je het leuk om in een koor te zingen. Een mens groeit door muziek. Vrouwen kunnen meer creatief uiting geven aan hun gevoelens. Zingen is heel dicht bij jezelf. Het is toegankelijk, gezellig, je wordt er vrolijk van en het is goed voor de ademhaling.

Interactief.
Het wordt een gezellige middag, waar we iets kunnen leren. Ik leg u iets uit over de artistieke en technische kant van het zingen. Ik kies prachtige melodische of ritmische nostalgische stukjes. Zodat iedereen zich ergens in kan herkennen en haar stem kan vinden. Muziek waar een herinnering aan zit, met een emotie die je nu nog steeds kunt voelen.

Helder.
Wij zijn allemaal actieve vrouwen die midden in het leven staan. Wij zijn jong van geest. Wij trainen het korte geheugen! Van mij krijgt u veel muziek en de gezellige anekdotes creëert u zelf. Veel liedjes heb ik speciaal voor deze gelegenheid vertaald. De liedjes zijn bekend bij vrouwen van alle generaties.

In balans.
Ik zing voor en leg uit hoe je voortaan overal, altijd met alles mee kunt zingen. Het zal je verbazen hoeveel klankkleuren er ontstaan. Het belooft een leuke, leerzame zangmiddag te worden. Sing along!

Organisatie.
Ik geef op uw locatie een zangles van een uur tot anderhalf uur aan een groep 6 tot 100 personen van ieder niveau. Ik kan één presentatie verzorgen, maar ook een serie van twee of meer. Als u beschikt over een beamer, kan ik die gebruiken om teksten te kunnen lezen, als die er is. Maar het is niet noodzakelijk, want ik breng tekstboekjes mee.